Här nedan finner ni några utvalda projekt som vi är eller har varit inblandade i, antingen där vi hjälpt till med administration, IT-lösningar, ekonomi, strategi, marknadsföring, lönehantering, kontrakt, hemsida, uppdateringar av sociala medier, fakturering eller generell ordning och reda.Vår affärsidé är din framgång

Våra projekt!

Vår affärsidé är din framgång

Occidens AB

Occidens music

Musik ska byggas utav glädje, av glädje lever man så mycket längre. Vi gör i huvudsak jinglar för podcasts, TV, Radio och film. Leta upp oss som Occidens på SoundTrap

Occidens guitars

Bygger din gitarr, precis som du vill ha den – Where crafts and music meet!

Jackie Ferm

Rövardotter, Tv-profil, Entreprenör!

Christer Karlberg

Christer Karlberg är en svensk gitarrist. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö för professor Per-Olof Johnsson, och avlade pedagog- och solistexamen år 1974 … Läs mer på Wikipedia

Bitcoin Embassy Stockholm

Bitcoin Embassy Stockholm, Sverige, (BitESS) ska verka för ett bättre företagsklimat och för ökad handel, med och av Bitcoin, för att förbättra infrastruktur och handelsbruk. Även informera, lära, utbilda samt se att vara en kajplats i bitcoin-djungeln.

https://www.bitcoinembassy.se.seInformation om Bitcoin & kryptovalutor

Friluftsmullen

Friluftmullen är en sida med nyheter, information, tips och tester inom friluftslivfjällvandringdagsturertältturer kort sagt naughty by nature.

”Där man får tänka och skriva vad man vill, där blomstra studier. Där religionen är fri blomstrar landet. Där teologin regerar fungerar intet.”

Carl von Linné

Occidens ONE

Occidens ONE tillhandahåller merch för Bitcoin och Kryptovalutor. Presentidéer för varje crypto-älskare, oavsett om det är till jul, en födelsedag eller årsdag.

Kulturterroristerna

Kulturterroristerna är en helt opolitisk och religionsfri organisation, vars uppgift är att sprida

det unga och gamla kulturarbetet till det resultatberoende samhället av idag. Böcker föder din hjärna, musik föder känslor, bilder och konst sår frön i din själ, teater vidgar dina vyer. Ett samhälle utan kultur är som en pool utan vatten, som en stad utan hus, en skog utan träd, ett land utan invånare.

Ola Brising

Ola Brising är journalist, författare och skribent.

Michelangelo

Ristorante Michelangelo, mer klassiskt än så blir det inte.

Restaurang Vingen

Vi är KRAV-Certifierade.
Vi är anslutna till Visita.
Vi lagar god mat.
Vi är trevliga och hjälpsamma?
Vi har det rent och fint.