You are currently viewing 4 svenska sajter du kan köpa och investera i Bitcoin eller andra kryptovalutor, med Swish

4 svenska sajter du kan köpa och investera i Bitcoin eller andra kryptovalutor, med Swish

Att investera i kryptovalutor är inte speciellt komplicerat eller krångligt, men det underlättar definitivt att känna till de svenska sajterna och var man enkelt kan få tag på kryptovalutor med Swish.

BtcSwe – Bt.cx – Safello – Trijo

Antingen om du ska investera i Bitcoin (och andra kryptovalutor) eller om du ska införskaffa av annan anledning, är dessa 4 kryptohandlare, enkla, smidiga och alla har möjlighet att med Swish införskaffa dina kryptos.

I och med att investeringar och även en viss handel, har blivit minst sagt populärt de senaste åren, men i takt med att populariteten ökar dyker det också upp fler och fler oseriösa aktörer samt rena bedrägerier.

Kom ihåg, om du inte känner till det, att du måste skaffa dig en plånbok, eller så vill du sända till din kryptobörs. DU måste alltså skaffa detta innan, du kan köpa dina Bitcoins eller vilken valuta du nu vill köpa.

Ska du “dagshandla” på någon kryptobörs, är det dessa som vi kan rekommendera:

Coinbase

Kraken

HitBTC

Binance

Vilken du ska använda, är helt upp till vad och hur du ska använda den, i huvudsak, insättning, handel och uttag samt hur priskänslig du är. Det är något du måste se över innan du tecknar ett avtal med dem.

Vad det gäller hårdvaruplånböcker är det Ledger eller Trezor som gäller.

Happy coining and remember HODL! Fler krypto-Exchanges för Bitcoin och andra kryptovalutor!

Lämna ett svar